Masszív kialakítású Extol csempevágó

Extol csempevágó

A burkolólapok méretre vágásához egy profi eszközre van szükség. Függetlenül attól, hogy ipari vagy otthoni környezetben használjuk, a kerámialapokhoz nem érdemes akármilyen eszközt választani.

Az Extol csempevágó ideális választás profiknak és hobbibarkácsolóknak egyaránt. Fontos a masszív kivitel, ugyanis a vágás során nem hajolhat meg a vezetőrúd. Ennek érdekében, az Extol csempevágó négyszögletű vezetőrúddal rendelkezik, ami nagyobb stabilitást eredményez.

A vágókerék technológiájára is odafigyeltek a tervezéskor, ezért ipari csapággyal látták el a finomabb gördülés érdekében. Ennek köszönhetően, a vágókerék éle nem képes oldalirányba elmozdulni, ami eltéréshez vezethetne.

Az Extol csempevágó ideális választás, hogyha kisebb mennyiségű márványlapot, kerámialapot, csempét szeretnénk méretre vágni. Különféle kiegészítőkkel is használható, mint például a körkivágó. Egészen egyedi végeredmény alakítható ki az Extol csempevágó szög állítójának köszönhetően. Ha nem szeretnénk a munkát a véletlenre bízni, akkor inkább kérjük a szakember segítségét.