Milyen lehet az oldaltáska?

oldaltáska

A női kiegészítők világában találunk mindent, mi szemnek-szájnak ingere. Amennyiben csak az oldaltáska opciókat vizsgáljuk meg, már temérdek lehetőség áll a rendelkezésünkre. Vannak azok a tipikus modellek, amelyek négyzetes sarokkal készültek, cipzárral lehet bezárni és egyetlen oldalsó zseb található rajtuk, amibe a kulcsot lehet elrejteni.

Ezekhez vastagabb vállpánt is jár és a mindennapos feladatokra hivatottak. A bátrabbak kereshetnek hivalkodó darabokat, például az elmúlt években felkapott lett a kulacs formájú lekerekített táska, amit extravagáns színekben is be lehet szerezni. Általában valamilyen természet-közeli árnyalatot kevernek citromsárgával vagy neon-zölddel.

Bár ezekbe nehezebb pakolni, az alapdolgokat mégis el tudjuk süllyeszteni bennük és illik a blézert hordó hölgyek kinézetéhez. Újra visszajöttek a divatba azok a táskák is, amelyek alapból nagyméretűek és általában kézen vagy vállon lehet vinni. Ezekben, hogyha kihúzzuk a cipzárját, akkor egy kisebb oldaltáska bújik meg.