Miről egyeztessen az esküvői ceremóniamesterrel?

esküvői ceremóniamester

Mi az, ami nélkül egyetlen lakodalom sem az igazi? Manapság a modern házasságkötéseket szinte el sem tudjuk képzelni professzionális esküvői ceremóniamester nélkül. Teljesen lényegtelen, hogy sok vagy kevés vendéget tervez meghívni, magán az ünneplésen kívül, az esküvőn kulturális és rekreációs tevékenységekre is szükség lesz, amelyek nélkül általában nehéz elképzelni egy lagzit.

Minél több a vendég, annál változatosabbnak kell lennie az ünnepi programnak. Hogyan válassza ki az esküvői ceremóniamestert és mit kell megvitatni már az első találkozón vele? Nem kevesebb, mint 1 hónappal vagy 3 héttel a nagy nap előtt kezdjenek hozzá a forgatókönyv megtervezéséhez.

Általában ennyi idő szükséges ahhoz, hogy mindent összeállítsanak, előkészítsenek, megvásároljanak és ellenőrizzenek. Nem arról van szó, hogy nem bízik az esküvői ceremóniamester tapasztalatában és ízlésében, hanem a sok egyedi részletről, amelyek néhány perc alatt tönkretehetik az egész forgatókönyvet, megzavarhatják az esemény menetét, de akár nagy botrányt is okozhatnak.