Mitől függnek a Tátra tea árak?

tátra tea árak

Egy különleges likőrről van szó, aminek a származási helye Szlovákia. A Tátra tea árak változóak, ízesítéstől, alkoholtartalomtól és kiszereléstől függően. Az érlelési folyamata 2 hónapon keresztül tart, amit a pihentetés követ, végül pedig a palackozásra kerül sor.

Minden kivitelezési fázisra jellemző a precizitás. A csomagolásán egy míves T-logó figyelhető meg. Az üveg formája leginkább egy termoszra hasonlít. Ezt a gyártó tisztelgésképpen alakította így a hegyi emberek és a túrázók előtt, hiszen főként nekik köszönhető ez a híres nedű.

A Tátra tea árak összetevők szerint is eltérőek lehetnek. Létezik fekete és fehér teából, növényi, valamint gyümölcs kivonatokból előállított típus egyaránt. Az egyik legnépszerűbb változat az 52 %-os alkoholtartalommal rendelkező standard, amiből évente több, mint 500 ezer palackot értékesít a gyártó.

Ez a kifinomult szeszesital gabonaszesz, cukor, gyógynövények és teák kivonatából készül. A Tátra tea árak fel vannak tüntetve az internetes oldalakon, így kedvére válogathat.