Nem reménytelen a bedőlt hitelek rendezése

bedőlt hitelek

Nagyon sok álmatlan éjszakát képes okozni, ha egy rossz befektetés vagy megszűnt munkahely miatt komoly adósságba keveredünk. Ilyenkor fogalmunk sincs, hogyan mászunk ki ebből a kutyaszorítóból. Szerencsére van segítség ilyen helyzetben, hiszen az adósságrendezési tanácsadás bedőlt hitelek esetén nyújt támogatást a bajbajutott személyeknek. Ennek célja mindig a peren kívüli megegyezés megszületése, ráadásul a lehető legkedvezőbb feltételek mellett. Ehhez a segítséghez nem szükséges adósságrendező hitelt sem felvenni.

Például a hitel-nelkul.hu portálon megismerhető szakemberek ügyfeleinek szinte 100%-a teljesen reménytelennek látja a hiteltartozása belátható és kiszámítható időn belüli rendezését. A csapat viszont több ezer magyar családnak segített már bedőlt hitelek esetében, peren kívüli megállapodással. Lényege, hogy segítenek közös nevezőre jutni a követeléskezelővel. Ahol lehetséges, a szakértők elengedtetik a tartozás nagy részét, kamatmentessé teszik a már lecsökkentett összeget. Tehát a bedőlt hitelek is megoldhatóak.

Hatékonyan történik az adósságrendezés

A Hitel Nélkül szakértői csapata ezt a szolgáltatást is rendkívül profi módon végzi, a peren kívüli megegyezés révén, átlagosan elengedtetik a tartozás 50-70%-át. Az adósságrendezés eredményeképpen lecsökkentett összeg már nem fog tovább növekedni, mert kamatmentessé is teszik a tartozást. Ezt az összeget az Ön által vállalható részletekben fizetheti vissza, amíg az elkopik.

A létrejött új megállapodás megkötésétől kezdődően megszűnnek a végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó, az árverezés, ha már folyt ilyen. De olyan is előfordul, hogy egyösszegű befizetést vállal az adós személy. Ennek egyik nagy előnye, hogy a befizető hamarabb lekerül a KHR (BÁR) listáról. A fent említett weboldalon keresztül tudja felvenni a szakértőkkel a kapcsolatot, ha úgy érzi, hogy Önnek is szüksége van segítségre. Néhány egyszerű lépéssel tudja igénybe venni az adósságrendezés szolgáltatását és ezt követően a szakemberek munkához látnak. Ne keseredjen el, mert van megoldás a gondjaira!