Női sneaker a sportos elegancia jegyében

női sneaker

A sportos cipőket sok nő kedveli, azonban a magas sarkakról vagy magasított talpakról mégsem mondanának le. Nem is kell, hiszen a női sneaker sportos és mégis tartást ad, kihúzva és kecsesen sétálhat benne a viselője.

Ez a lábbeli néhány éve roppant népszerű, hiszen kényelmes, mégis mutatós egyben. Nagyon sok változatban és színben elérhető, ezért egyesek komoly sneaker kollekciót tartanak otthon. Remek választás ősszel és tavasszal, de a hűvösebb nyári napokon is ideális viselet. Rendkívül divatos, szinte mindennel kombinálható, ami nem nagyon elegáns.

A női sneaker szoknyához, ingruhához, nadrághoz tökéletes választás, arról nem is beszélve, hogy akár egész nap hordható, annyira komfortos. A bátrabbak nemcsak a hétköznapon, hanem esti rendezvényekre is felveszik.

A női sneaker egy igazi „must have”, tehát minden nőnek kell legalább egy párat tartania a szekrényében. A legjobb benne, hogy kortól függetlenül viselhető, nem kell feltétlenül fiatalnak lenni hozzá, csak fiatalosnak és lendületesnek.