Profine kutyatáp egészséges tápanyagokkal

Profine kutyatáp

Egy felelősségteljes gazdi mindig odafigyel arra, hogy mit ad enni a kutyájának. A Profine kutyatáp tele van elemi tápanyagokkal, amelyekre minden ebnek szüksége van az egészséges fejlődése érdekében.

Ezen felül, az ízesítések ellenállhatatlanok, hiszen a kínálatban megtalálható a csirke, bárány, sőt, még a lazac ízű változat is. Igazán fejedelmi ropogtatnivalónak számít, amit a gazdik kedvező áron rendelhetnek meg, akár 15 kg kiszerelésben is. Felejtsük el a házikosztot!

A paprikáskrumpli, kolbász és a töltöttkáposzta nem kutyának való eledel, bár annyi szent, hogy a felsorolt menüt bármelyik eb egy pillanat alatt felhabzsolná. Könnyen el lehet kényesztetni kedvencünket, viszont ezzel hosszútávon ártunk nekik. A kutyusoknál is egyre gyakoribb a kóros elhízás.

Tévhit, hogy csak a kistestű fajkutyák érzékenyek a tápokra és a különféle élelmiszerekre. Sajnos egyre több eb esetében figyelhető meg az étel intolerancia. A Profine kutyatáppal viszont egészséges, mozgékony társunk lesz a mindennapok során.