Propolisz tinktúra az egészség megőrzésére

propolisz tinktúra

Már szinte nyár van, Ön mégis állandóan meg van fázva? A gyerek étvágytalan, semmit sem fogad el szívesen? A propolisz tinktúra szedése nemcsak a téli hónapokban segít leküzdeni a betegségeket, étvágytalanságot, hanem az év bármelyik szakában.

Természetesen ezt kúraszerűen kell alkalmazni, hogy a hatás valóban megjöjjön és tartós maradjon. Sajnos, bizonyos vírusok a nyár megjöttével sem tűnnek el, ezért az immunrendszer erősítése sohasem hanyagolható el. Tegyük ezt természetesen! Fogyasszunk vitaminokban gazdag ételeket és vessük be a propolisz tinktúra hatását is! A propoliszban rengeteg gyógyhatású anyag, aminosav, vitamin, ásvány, nyomelem és bioflavonoid található. Az emberek már évezredek óta ismerik a vírus-, baktérium- és gombaellenes hatását.

A propolisz tinktúra ugyanakkor azon pároknak is javasolt, akik gyermekáldásra vágynak, mivel elősegíti a teherbeesést. A méhek eme fantasztikus ajándéka a beobee.hu webáruházban többféle kiszerelésben, hagyományos, gyermekeknek pedig alkoholmentes változatban is elérhető.