Puha és divatos a DROPS fonal

DROPS fonal

A norvég cég 1982 óta gyárt kiváló minőségű alapanyagokat kézi kötéshez. Fő termékük nem más, mint az egész világon ismert DROPS fonal. Ezek előállításához a vállalat a világ legkülönbözőbb régióiból származó gyapjút használ, amelyeket környezetbarát helyekről szereznek be. A termékek készítésekor olyan módszereket próbálnak alkalmazni, amelyek nélkülözik a gyapjú vegyszeres kezelését.

A DROPS fonal mögött rejlő filozófia a nemzetközi kötöttáru divat, az új trendek, valamint a régi és az új ötletek keverékén alapul. Az Air nevet viselő kollekció újdonságnak számít a fonalak világában. Az egyedisége a szövés új technológiájában rejlik. Leginkább egy zsinórra hasonlít, belülről üreges, levegővel töltött, nagyon terjedelmes és súlytalan.

Az eredmény pedig egy könnyű, lélegző termék, aminek a súlya 30-35%-kal könnyebb, mint az azonos vastagságú hagyományos szálaké. Ez ideálissá teszi kabátok, pulóverek, kalapok és sálak készítéséhez. Az Alpaca névre hallgató DROPS fonalból pedig elképesztően puha és stílusos termékek születnek.