Sokak kedvence a Bestway medence

Bestway medence

Minden nyári szünet sztárja lehetne. A Bestway medence papírszűrős vízforgatóval együtt vásárolható meg. Az új Steel Pro MAX erős medence testet egy csőváz szerkezet tartja. A PVC és poliészter anyagú medence egyszerűen felállítható, színterezett acélvázas és háromrétegű.

A testet tartó csőváz a kialakított füleken átbújtatva merevíti a szerkezetet. Fontos, hogy a Bestway medence sík talajra legyen felállítva. Használat előtt csak a vízforgató szivattyút kell csatlakoztatni és feltölteni vízzel a 305*76 cm medencét. Nem téliesíthető, ezért a szétszedett medencét érdemes fagymentes helyen tárolni a következő nyárig. A nyári élmény fokozásához beszerezhető többek között víztisztító vegyszer, aminek a segítségével sokkal tovább marad ragyogó és tiszta a víz.

Ezen kívül, akár létra is vásárolható hozzá, amivel megkönnyítheti a gyermekek élményét a Bestway medence használatakor. Szolár takaróval pedig megvédheti a vízfelszínt a szennyeződésektől és általa nem hűl ki a medence vize este sem. Ki ne szeretne elmerülni a medence kellemes, langyos vizében a nyár valamennyi napján? Kellemes felfrissülést kínál a Bestway medence minden strandidőt kedvelő személynek.

Ugye jól hangzik a kellemes idő, barátok és a medence nyújtotta élmény? Már csak egy kerti parti többi kelléke hiányzik és felejthetetlen élménnyel gazdagodik a társaság. Zene, üdítők, ínycsiklandó szendvicsek, fagylalt, mindez a Bestway medence mellett, hogy minden igazán hangulatos legyen. Ezentúl egész évben ezt az élményt fogja majd várni!