Szabadon hagyja a kezeket a headset

Még néhány évvel ezelőtt, ha valaki magában beszélt, akkor az valamilyen mentális betegség jelét mutatat. Mára ez teljesen kultuszszimbólummá vált és azonnal azt feltételezzük, hogy az illető telefonál, még akkor is, ha éppen nem látunk a kezében semmilyen készüléket. A gondosan megalkotott headset jóvoltából, nem is kell túl közel tartanunk a mobilt, mert anélkül is képesek vagyunk telefonálni.

Természetesen a lényegi jelnek az átjátszása a készüléken keresztül zajlik, de van egy külön kis szerkezet, a headset, amit egyből a fülünkre rakhatunk, hogy a kezeink közben szabadok maradjanak. Ennek előnyeihez egyszerűen nem fér kétség. Vezetés közben, más fontos munka végzése során nem engedhetjük meg magunknak az a luxust, hogy közben még tartsuk is egy telefont.

Amint megjelentek ezek a kiegészítők, egyből nagy sikernek örvendtek. Bátran kiaknázhatjuk mi is a headset előnyeit, mert nem fogunk csalódni benne. A mindössze néhány 1000 forintért megvásárolható egység kitárja előttünk a kényelem kapuját és nem akarunk majd megválni tőle soha.