Szénkefe nélküli csavarbehajtó

Akkus csavarbehajtó

Olyan aprócska, hogy kényelmesen elfér a markunkban, mégis hatalmas erő rejlik benne. A prémiumkategóriát gazdagító csavarbehajtó tucatjai sorakoznak a szerszamkell.hu kínálatában, ahonnan elfogadható áron bárki rendelhet egy kiváló típust és az akciók sem ritkák. Természetesen nem maradhattak ki a nagyobb akkuval ellátott változatok sem.

Viszont a barkácsoláshoz és a kisebb otthoni munkákhoz tökéletesen megfelelnek például az olyan modellek, mint a Graphite 58G150 vagy a Ryobi ERGO-A2, amelyekhez jutányos áron lehet hozzájutni.

Hogyha egy komolyabb felszerelésre van szükség, akkor egy 18V szénkefe nélküli Ryobi csavarbehajtóra lesz szükség, amihez jár egy plusz akkumulátor, töltőegység és mindez dizájnos hordozótáskában érkezik.

A jól bevált márkákról sem szabad megfeledkezni, mint a Makita, ami már évtizedek óta ontja magából a jobbnál-jobb modelleket. A szénkefe nélküli csavarbehajtó élettartama sokkal hosszabb, a szénkefével rendelkező változatnál, mert szinte alig van benne kopó alkatrész.