Szilárd alapot teremt a LOGICO Primo

LOGICO Primo

Sok szülő, nagyszülő, nővér és báty nagyon gyakran aggódik azzal kapcsolatban, hogy mit játsszon a gyermekkel? Rajzoljon, faragjon vagy készítsen képeslapot saját kézzel? A LOGICO Primo készségfejlesztő füzetekben mindent megtalál, amivel tartalmassá varázsolhatja a gyermekével töltött időt. Vásároljon érdekes szettet a kreativitás fejlesztéséhez a kicsiknek!

Ezek matricákat, kifestőket és fejtörőket tartalmaznak, mindazt, ami egyszerre örömteli és fejlesztő a gyermekének. A felnőtteknek is szórakoztató feladatokat kínál a LOGICO Primo, mert egyesek gyakran nem találnak időt a kézimunka vagy a kreativitás más megnyilvánulásaira.

Azonban ezek a könyvek nemcsak a helyes gondolkodásra és számlálásra tanítanak. Fő feladatuk, hogy erősítsék a tudás iránti vágyat és felébresszék az érdeklődést a tanulásra. Ezek az anyagok szilárd alapot teremtenek a jövőbeni iskolai teljesítményhez. A korai fejlesztéshez szükséges LOGICO Primo foglalkoztató könyvek egyszerűek, színesnek, ugyanakkor még a legkisebbeknek is érthetőek.