Szónikus fogkefe az ép fogakért

szónikus fogkefe

A fogmosás nem mindenkinek a kedvenc tevékenysége, de mindenképpen foglalkozni kell vele, hiszen ennek hiányában a rágóeszközök elég gyorsan tönkremehetnek. Ebben kiemelt szerepet játszik a nyugatias táplálkozási szokások kifejlődése. A nem megfelelő élelmiszerek fogyasztása felgyorsítja a szuvasodást, de a szónikus fogkefe hatásos megoldást kínál a kezelés terén.

Ez a speciális készülék a modern technika egyik csodája. Olyan rezgéseket generál, amelyek mélyen behatolnak az apró rásekbe, de még az ínybe is, onnan eltávolítva a baktériumokat. A szónikus fogkefe kimondottan erre a célra létrehozott fogkrémmel együtt fejti ki ideálisan a hatásmechanizmusát.

Az ultrahangok behatolva a krémbe mikro-buborékokat képeznek, amelyek a lepedéket, fogkövet egyaránt eltüntetik a fogakról. Egyértelműen megtérülő befektetés a szónikus fogkefe, hiszen ezzel könnyedén, kényelmesen, mindenféle felesleges fizikai behatás (súrolás) nélkül őrizhető meg a szájhigiénia. Ismerjük meg közelebbről a különféle termékek szolgáltatta előnyöket a patikatars.hu webfelületen!