Az erekció gyengesége komoly probléma

erekció

A mai világban is nagyon sok férfit érint a merevedési probléma. Ez a dolog nyomot hagy a szexuális együttlétek során és ami azt illeti, az egész párkapcsolat tönkremehet emiatt. Az erekció gyengesége hatalmas önbizalomhiányhoz vezethet a férfiaknál.

Ennek következtében kevesebb alkalommal fogja majd kezdeményezni az aktust, mert fél majd a kudarctól. Az okai lehetnek testi problémák is. Az érrendszeri betegségek szintén befolyásolhatják a merevedést, vagyis bekövetkezhet a zavar akkor is, ha az artériák nem juttatnak kellő mennyiségű vért az hímvesszőbe. Az erekció gyengesége alapulhat a cukorbetegségen is, mivel ez a betegség károsítja az érrendszert, valamint az idegrendszernek sem tesz jót, aminek következtében kisebb lesz az erekció megtartásának az esélye. Létezik más magyarázat is, például olyan egészségügyi gondok, mint a műtétek.

Ilyen a prosztataműtét is. Az erekció romlik az ágyékot vagy péniszt ért ütéstől is. A probléma kialakulásáért 80%-ban a cukor- és az érrendszeri betegségek felelnek.