A modern konyha eleme a Liebherr hűtő

Liebherr hűtő

Vajon milyen kvalitásokat rejt egy professzionális felhasználásra tervezett hűtőszekrény? A válaszok Liebherr hűtő vonásaiban keresendőek. Az Easyfresh funkció támogatásával a frissesség hosszútávon valósul meg a tárolás során. A légmentes záródásnak köszönhetően, a páratartalom megnövekszik a rekeszekben, ami hosszú ideig segít frissen tartani a tárolt élelmiszereket.

A készülékek utólag is kibővíthetőek az internetcsatlakozást lehetővé varázsoló SmartDeviceBox révén. Egy ilyen megoldás vitathatatlanul sok előnnyel rendelkezik, a Liebherr hűtő kijelzőjén egy érintéssel könnyedén kiválaszthatjuk az igényelt funkciókat vagy az ellenőrzésünk alá vonhatjuk a gép hőmérsékletét.

A CleaningMode a készülék kitakarítását egyszerűsíti le. A hűtés ilyenkor egy pillanat alatt kikapcsol, miközben a világítás megmarad, ezzel is segítve Önt a munkavégzésben. A Liebherr hűtő energiát spórol és minőségi funkciókkal könnyíti meg a háztartás vezetését. Az exkluzív megjelenés kiemeli egy modern háztartás jellegzetességeit.