Angyalszárny, avagy talizmán az ékszerünkön

angyalszárny

Akik hisznek benne, azok úgy vélik, hogy az angyalok mindig velünk vannak. Egy óvó angyalszárny védelmez a legszorultabb helyzetben is. Nos, ha az „igazit” nem is láthatjuk, szépen megmunkált ékszer formájában mindig velünk lehet.

Az angyalok és egyéb misztikus lények mindig is foglalkoztatták az embereket. Ezek már évezredek óta megjelentek a művészetekben is, de a használati tárgyakon, ruhákon és ékszereken is helyet kaptak. Nem csoda, hogy az angyalos kiegészítők most is nagyon divatosak.

Az asvanybolt.hu webáruházban természetesen nem egyszerű fém angyalszárny kapható, hanem olyan, ami a legszebb ásványokból, ezüstből vagy strasszkövekből készült. Egy ilyen különleges részlettel az amúgy is gyönyörű féldrágakő karkötő még különlegesebb lesz.

Természetesen saját magunk is elkészíthetjük a saját angyali ékszerünket, hiszen kapható itt angyalszárny függő karkötőre és medál nyakláncra egyaránt, szebbnél-szebb kövekkel. Ezeket megvásárolhatjuk külön és tetszés szerint díszítünk velük különféle ékszereket.