Jim Beam reális összegért

jim beam

Nagyobb családi vagy baráti összejövetelt tervez, ezért most keresi azokat a finom italokat, amelyekkel megkínálhatja majd a vendégeit? Mindenképpen remek döntés a Jim Beam whiskey, ami narancsos-vöröses színével és kitűnő aromájával az egyik legjobb vendégváró itóka.

Több mint 200 éve ugyanaz a család készíti az eredeti Kentucky Straight Bourbon whiskeyt, a világ rendkívül kedvelt szeszesitalát. 4 év alatt érik egészen különlegessé a Jim Beam ital, ennyi idő alatt nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, ami félreismerhetetlenné teszi.

Ezzel a nedűvel könnyen leveheti a vendégeit a lábukról, hiszen bármilyen eseményen megállja a helyét. 1 literes palackban rendelhető meg az idrinks.hu webáruházból, reális összegért.

Fogyasztását leginkább koktélokhoz keverve, valamint long drink-ként ajánlják a szakemberek. Nyilván egy színvonalas fogadáson nem maradhat el a koktél sem, amihez a legideálisabb a Jim Beam Bourbon whiskey. Válassza Ön is ezt a kitűnő ízű italt és bűvölje el a vendégeit!