Az AirPods személyre szabható

airpods

A vezeték nélküli fülhallgató, a megjelenése után szinte azonnal szenzációvá vált és azóta is a piac egyik meghatározó szereplője. Az AirPods kivételes egyszerűséget kínál a beállítástól kezdve a használatig. Csupán annyi a teendő, hogy a fülhallgatót csatlakoztatja az iPhone vagy iPad készülékhez és máris készen áll a használatra.

Tiszta, éles hangzást kínál mély basszussal, tehát zenehallgatáshoz és telefonhíváshoz egyaránt megfelel. Egyetlen töltéssel több órán át képes üzemelni. Nagyszerűen működik az Apple ökoszisztémában, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a gyártó többi készülékével. Az AirPods érzékeli, ha a fülébe helyezi vagy eltávolítja, ennek köszönhetően automatikusan szünetelteti vagy folytatja a lejátszást.

Könnyen személyre szabható, szóval lehetővé teszi a különböző gesztusok használatát a zenelejátszás vezérléséhez. Kompakt méretű, vagyis a töltőtokjával együtt kényelmesen elfér a zsebben, így minden helyzetben kéznél lehet. Az AirPods beszerzése manapság már az interneten keresztül is bármikor megtörténhet.