Budapest sétarepülés és motoros siklóernyőzés

Budapest sétarepülés

A főváros bőven tartogat szépséget számunkra. Budapest sétarepülés révén is felfedezhető, ebből a szögből letekintve úgy tárul elénk minden eleme, ahogy azelőtt még sohasem láthattuk. A biztonság egy ilyen szolgáltatás esetében teljes mértékben alapvető és a Sétarepülés Budapest csapata mindent megtesz azért, hogy ez a kritérium a legszigorúbb feltételeknek felelhessen meg. A gépek karbantartásáról rendszeresen gondoskodnak és kizárólag tapasztalt, megbízható pilótákkal dolgoznak együtt.

Ráadásul Budapest sétarepülés mellett, motoros siklóernyőzés révén is megismerhető, ezt az élményt azonban nehéz szavakkal körülírni, hiszen olyan szabadságot nyújt, amit más módon nem tapasztalhatunk meg. Nincs körülöttünk semmi, ami korlátozná ezt a benyomást, sem kabin, sem ablakok, így valóban úgy érezhetjük magunkat végig, akár egy madár. Budapest sétarepülés vagy siklóernyőzés révén elénk táruló látképe egy eddig ismeretlen aspektusból mutatja meg magát. Adjuk át magunkat a magasságnak és merüljünk el a látványban!

A festői Farkashegyi repülőtér sétarepülés ajánlatai

A budaörsi Kopárok dolomitsziklái között elterülő Farkas-hegy lankás fennsíkján közelebb kerülhetünk életünk egyik meghatározó élményéhez. A farkashegyi repülőtér sétarepülés csomagjai által, akár 4-6 fős utazások is megvalósulhatnak. A ,, Légi kirándulás Szentendrére” fantázianévvel ellátott program elsőként a Budakeszi Vadasparkot veszi irányba, majd ezt követően Hűvösvölgy felé indul.

A Farkashegyi repülőtér sétarepüléshez kötött felszálláshoz tökéletesen alkalmas helyszín, a hétvégék során főként vitorlázógépekkel találkozhatunk itt, hétköznap pedig többnyire motoros repülőgépek startolnak innen. Nyáron a szúnyogirtást végző AN-2 típusú repülőgépek is itt kezdik meg a felszállást. Tehát profi és biztonságos terepről van szó, így a farkashegyi repülőtér sétarepülés szempontjából is teljes mértékben ideális. Ráadásul a remekül kiépített bicikliutaknak köszönhetően, már bringán is könnyedén megközelíthető a hely.