Fali kerékpártartóval a helygondok megszűnnek

fali kerékpártartó

Kicsi vagy nagy bicikli, ahány családtag annyi darab? Viszont garázsból mindössze egy van és persze mindig a kétkerekűek vannak útban. Semmi gond, mert a fali kerékpártartó megoldja a helyzetet!

Nagy igazságtalansága az életnek, hogy miközben egy család aktív és sok olyan eszköze van, ami a mozgást szolgálja, állandóan azon tépelődik, hol tartsa ezeket a szuper dolgokat. Szerencsére az ipar válaszolt erre a dilemmára és ma már nagy a választék a praktikus fali kerékpártartó rendszereknek.

Még abban az esetben is, ha netalán a tároló elég tágas, a rendezettség és rendszerezettség érdekében sokkal praktikusabb kihasználni a falak pakolhatóságát. Abban az esetben pedig, amikor garázs nem áll rendelkezésre és a lakásban kell megoldani a bringa tárolását is, ott valódi megváltást jelent egy remek fali kerékpártartó.

Kínálatunkban több megoldás is kapható, amelyek némelyike valóban elegáns, mintegy műalkotás szintjére emelik ezt a sporteszközt, de természetesen minden esetben a praktikusság számít.