Fonyódi szállás, álomnyaralás a küszöbön

fonyódi szállás

Ön is már régóta keresi az igazi álomnyaralás helyszínét, azonban még nem sikerült megtalálnia? Egy fonyódi szállás a megfelelő választásnak bizonyulhat. Alapvetően már rengeteg hotelt találhatunk Fonyód városkájában, amelyek közül jócskán rálelhetünk a legmagasabb komforttal és luxussal rendelkezőre is.

Azonban a Sunset Resort Apartmanház szinte mindegyiket lekörözi az óriási előnyeivel. Idesorolható például a Balatonra néző szoba, a rengeteg szolgálatás, valamint a kisállatbarát szállások.

Az apartmanház területén találhatunk wellness központot, edzőtermet, sőt, még medencét is. A reggeli ellátás szinte minden szobához biztosított, emellett pedig svédasztalos étterem is van a Sunset Resort területén. Továbbá, a fonyódi szállás közelében rendkívül sok programlehetőség áll a rendelkezésünkre.

A nyári hónapokban szinte mindennap rendeznek valamilyen fesztivált, koncertet, vagy éppen vásárt. Ne maradjon le a nyár legjobb szállásáról! Látogasson el a sunsetresort.hu weboldalra és foglalja le az apartmanházak egyikét!