Gondos odafigyeléssel készül a Panyolai Pálinka

Panyolai Pálinka

A magyarok szeretik a jó és erős italokat. A Panyolai Pálinka segíti az emésztést egy nehéz étkezés után. Más napokon éhgyomorra fogyasztva a belső bizsergés, amit okoz, távol tartja a hideget.

Ettől az italtól az artériák kitágulnak és érezhető, ahogy a vér melegen áramlik a test minden porcikájába. Egy baráti társaságban Panyolai Pálinka ivással eltöltött este nem hagy másnaposságot, akárhányszor is koccintottak a poharakkal. A nagyhírű szeszfőzde több évtizedes hagyományokkal rendelkezik. Mi teszi különlegessé?

Ez a szeszfőzde a hagyományos eljárásokat modern technológiával kombinálja, hogy kiváló minőségű terméket hozzon létre. Emellett lehetőséget kínál a fogyasztóknak, hogy a szeszfőzde látogatásával megnézzék, miként készül ez az egyedülálló ital. Az itt lepárolt termékek ősi receptek alapján, de ultramodern technológiával készülnek.

Minden palack Panyolai Pálinka elkészítéséhez kizárólag helyi gyümölcsöt használnak fel. Ezeknek köszönheti a pálinka mind a kiemelkedő ízét és illatát, mind a kivételesen magas alkoholtartalmát.