Google kép alapú keresés fejfájás nélkül

google kép alapú keresés

Az internet nagyon sok mindenre használható, például képek keresésére, ami sok helyzetben jelenthet nagy segítséget a felhasználóknak. Nem bonyolult a Google kép alapú keresés folyamata, bárki könnyedén elvégezheti. A rendszer egyébként kiválóan működik, több mint 90%-os pontossággal azonosítja be a megadott kép témáját. A Google kép alapú keresés néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Először a Google oldalán a jobb felső sarokban látható képek menüpontjára kell kattintani, majd a megjelenő piktogramok közül kiválasztani a kép alapú keresést.

Ezt követően megjelenik egy ablak, ahol szintén két lehetőségünk van, behúzzuk a képet az ablak felületére vagy beillesztjük a kép linkjét. Ekkor a képernyőn megjelennek a megadott fotóhoz hasonló képek, amelyek közül kedvünkre válogathatunk. Hasznos tudnivaló még, hogy lehetőség van tovább szűkíteni a találatok listáját. Válogathatjuk a képeket szín alapján és beállíthatjuk a pontos méretet is. Ennyire egyszerű tehát a Google kép alapú keresés, vagyis nem okoz gondot.

A hogyan.org hasznos leírásai

Léteznek olyan webes oldalak, amelyekről sok mindent megtudhatunk, tájékozódhatunk például a számítógépre telepítendő programokról és hasonlókról. A Windows 10 telepítése lépésről-lépésre le van írva a hogyan.org portálon, ami minden felhasználónak nagy segítség, aki nem akarja szakemberhez vinni ebből a célból. Ha mi magunk telepítjük a programokat a számítógépre, akkor egyetlen fillért sem kell fizetnünk ezért. Amellett, hogy az oldalon megtekinthető a telepítés folyamatának útmutatója, megtudhatjuk, hogy milyen pozitívumokkal kecsegtet a Windows 10 rendszer.

A hogyan.org cikke szerint, ennek legnagyobb előnye az átgondolt, felhasználóbarát felépítés. Ez a rendszer ötvözi a korábbi kiadások előnyeit, viszont minden régebbi negatív dolog kimaradt belőle. Újragondolt, modern kivitelben tért vissza a Start menü. A hogyan.org weblapon olvasható, hogyha a Windows 10 telepítése után a rendszer nem észlel vírusvédelmet a számítógépen, akkor automatikusan elindítja a Defender szoftvert, ami szintén jó védelmet nyújt.