Hősök születnek a játék tűzoltóautó jóvoltából

játék tűzoltóautó

A kisfiúk sokszor álmodoznak arról, hogy tűzoltók lesznek, amikor felnőnek. Egy vagány játék tűzoltóautó lehetőséget biztosít ahhoz, hogy belefeledkezhessenek ennek a hősies szakmának az élményeibe. Melyik csemete ne örülne egy ilyen darabnak?

A jatekwebshop.eu a legkisebbekre is gondol, számukra egyszerű, fából készült modell nyújt izgalmakkal teli mókázást, a nagyobb korosztály pedig az elemmel működtethető elektromos tűzoltóautókban találhatja meg a kaland legjavát. A komplett szettek, a játék tűzoltóautó mellett, egyéb kiegészítőket is tartalmaznak.

Az RC emelőkosaras modell távirányítóval irányítható, előre-hátra, illetve jobbra és balra is kormányozható, emellett fényeffektekkel és alapos kidolgozással fokozza az élményt a csemetéknek. A repülőtéri játék tűzoltóautót fénnyel és vizes funkcióval látták el a kialakítás során, így a feltöltést követően, a daruján elhelyezkedő csövön keresztül távozik a víz, ami segít létrehozni a valóságot másoló játékos tapasztalatokat. A csemeték így valódi hősöknek érezhetik magukat minden bevetés alkalmával.