Kiváló alapot szolgáltat a fehér falfesték

fehér falfesték

A lakáson belüli helyiségek esetenként mindig más színt kapnak, de az is megeshet, hogy egyetlen alapot hordanak fel, hogy a dekorálás, ami bútorokkal, tapétával, képekkel és sok egyéb dologgal történik, kiemelt hangsúlyt kapjon. A célnak ez esetben remekül megfelel a fehér falfesték. Ha már a konyhában és nappaliban, ebédlőben ez az árnyalat jut főszerephez, akkor érdemes olyan típust választani, amelyik esetenként mosható, törölhető.

Előfordulhat ugyanis, hogy a pörkölt zaft, leves vagy kávé, olykor tea ömlik a felületre valamilyen oknál fogva és azt minél előbb muszáj eltávolítani. A latex fehér falfesték lehetőséget biztosít erre. Néhány dologra mindenképpen figyelnünk kell a vásárlás és felvitel során.

A munkaterületet alaposan tisztítsuk meg, az esetleges repedéseket, mélyedéseket glett anyaggal töltsük ki, majd a száradást követően jöhet a csiszolás. A fehér falfesték felhordása, meszelővel, hengerrel, olykor szórópisztollyal is megoldható, annak függvényében, hogy mekkora részről van szó. Ha szeretnénk makulátlan fedést elérni, akkor azt úgy tehetjük meg, hogy legalább 2 réteggel kell számolni.

A fehér falfesték viszonylag gyorsan szárad, de azért hagyjunk elég időt a szikkadásnak, mielőtt újból elkezdenénk dolgozni vagy bepakolni. Ami a készítmény beszerzését illeti, azt már online megoldhatjuk a festekarena.hu weboldalon, ahol kivételes minőségű és remek ár-érték arányú fehér falfesték kapható. A kellő mennyiség kiszámítását egyszerűen meg lehet oldani, a helyiségek méretadatainak függvényében.