Költöztetés problémák nélkül

költöztetés

Amikor egy teljes háztartást szükséges átszállítani A pontból B-be, az bizony a legtöbb családnak szinte kivitelezhetetlen, bármilyen népes is. Ugyanis a költöztetés nem pusztán a bútorok cipeléséből áll, hanem megfelelő járműre is szükség van, illetve a fővárosi közlekedésben szintén jártasság kell ehhez. A bauerkoltoztetes.hu weboldalon olyan vállalkozást ismerhetünk meg, amelyiknek munkatársai már a csomagolást is vállalják, ha arra van igény. Náluk a költöztetés ezzel kezdődik és az átszállított holmik a tulajdonos által mutatott helyre kerülnek.

Mindent rábízhatunk a szállítókra, kezdve a legnehezebb bútordaraboktól egészen a legkisebb és törékeny apróságokig. Tehát bútorszerelés, csomagolás, bútorok, fólia, azaz teljes szolgáltatás az, amit nyújtanak. A cég munkatársai korrekt partnerekként fognak Önnel együttműködni, a költöztetés első percétől az utolsóig. Mindenképpen érdemes ehhez a céghez folyamodni, ha költöznénk, de akkor is, ha irodai költöztetés jelenti a célt.

Viszonylag bonyolult az irodaköltöztetés

Az iroda méretének, az ingóságok mennyiségének megfelelő rakodói létszámot és optimális méretű teherautót fognak javasolni a szakemberek. Továbbá, lényeges az irodaköltöztetés szállítási útvonala is, valamint a parkolási lehetőség. A fuvarozók ebben az esetben szintén teljes szolgáltatást kínálnak a klienseknek, vagyis csomagolást, irodabútor szét- és összeszerelést, szállítást. Ami pedig az árakat illeti, azok igazán kedvezőek, amiről Ön is meggyőződhet az említett portálon látható árlistát átnézve.

Ráadásul nem számítanak fel kilométerdíjat, emeleti és hétvégi felárat, illetve bútorszerelési díjat sem, ami összesen körülbelül 7-10 000 Ft költségmegtakarítást jelent. Így az irodaköltöztetés nagyjából 25%-os árkedvezménnyel történik. Tanácsos kérnie egy árajánlatot ettől a fuvarozó cégtől, hogyha a vállalkozása székhelyét akarja elköltöztetni. Az irodaköltöztetés nem egyszerű feladat, hiszen a fontos dokumentumokat, értékes gépezeteket, számítógépeket maximális biztonságban kell szállítani.