Lehűti a lakást nyáron a fényzáró függöny

fényzáró függöny

A blackout nagyon sűrű, nem átlátszó anyag, ami 3 textil alapból készül. A fényzáró függöny fő célja, hogy megakadályozza a fény bejutását azokba a helyiségbe, ahol nincs rá szükség. De vannak más hasznos funkciói is, például segít hűvösen tartani a házat a forró nyári napokon, a közvetlen napfény elzárása által. Korábban a fényzáró függönyök csak sötét színekben készültek, de szerencsére a technológia nem áll meg és ma a blackout tulajdonságokkal rendelkező szövetek világosabb színekben is kaphatóak, beleértve a fehéret is.

Ezen kívül, az évek során az ilyen szövetek egyéb jellemzői is javultak: lágyabbá és a statikára kevésbé hajlamossá váltak. Ezek a puha és tartós lakástextíliák olyan különleges jellemzőkkel rendelkeznek, mint a szoba sötétítése, a hőszigetelés, a zajcsökkentés és a magánélet védelme. A fényzáró függönyök nemcsak számos hasznos funkciót látnak el, hanem lélegeznek és gyönyörű megjelenést kölcsönöznek minden ablaknak. Természetesen a jobb alvásban is segítenek, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

Hímzést imitáló jacquard függönyök

Ez az elegáns anyag egyenletesen szőtt nagyméretű díszítéssel készül és leginkább azok értékelik, akiknek a termékek esztétikai tulajdonságai nagy jelentőséggel bírnak. A jacquard függöny jellemzője a luxus megjelenése és szinte bármilyen belső térbe vagy lakástextiliához illeszkedik, legyen szó ágyneműről, bútorkárpitról, dekoratív ágytakaróról, párnáról. A luxus szövetek, a lágy pasztellszínek, a gyönyörű minták, a textúrált technika és a hímzés utánzatai – mindezek az elegáns és modern jacquard függönyök jellemzői.

Az ilyen szövetek a pompa, a stílus és az elegancia légkörét hozzák létre, harmonizálják a teret és hangsúlyozzák a tulajdonosok finom ízlését. Kényeztesse magát Ön is egy igazán luxus dekorációval! A jacquard függöny kollekciókat érdekes és harmonikus színkombinációkban mutatjuk be, hogy azok valóban díszítsék az otthonát. A kollekciók sajátossága az egyedi textúrák kombinációja. A jacquard függönyök ünnepi fényben játszanak és ragyogó légkört teremtenek.