Könnyen tárolható akkus porszívó

akkus porszívó

A takarítás olyan munkakör, amit nem mindenki kedvel igazán. Azt szokták mondani, hogy a lakás nem azért van, hogy legyen, amit folyamatosan rendben kell tartani. Ettől még bizonyos időközönként muszáj megszabadulni a porcicáktól. Ebben sokat tud segíteni egy nagy szívóerővel rendelkező akkus porszívó. Az ergonomikus kialakítással rendelkező készülék kompakt méretének hála, jól tárolható szűk helyeken, ezért biztosan nem fog útban lenni.

De ezen kívül sok más előnnyel bír, ami miatt sokan kedvelik. Típustól függően van, amelyik el van látva LED segédfénnyel, ami rossz megvilágításban megkönnyíti a munkát. Az akkus porszívó hálózattól függetlenül használható. Az autót, garázst, műhelyt, de még a melléképületeket is pormentesítheti vele.

Az átlátszó tartály, azon túl, hogy egyedi dizájnt nyújt, még jól láthatóvá teszi a telítettségi szintet. Az akkus porszívó gumírozott markolata kényelmes fogást biztosít, ami kimondottan hasznos, ha nagyobb felületeket kell alkalomadtán megtisztítani. A csomagok tartalmából gyakran hiányzik az akkumulátor és a töltő, ezért ezt mindig vegye figyelembe a rendelés során!