Meglepően alacsonyak az iPhone árak

iPhone árak 

Nem kell közgazdásznak lennünk ahhoz, hogy lássuk, valóban stratégiát változtatott az Apple annak érdekében, hogy versenyképes maradhasson a konkurenciával szemben.

Míg néhány éve még csak egyetlen készülékkel jelentkeztek évente, most már egyszerre 3 modell is a piacra kerül. Mindnek van egy alap egy Pro vagy egy Max változata, ami erősebb vagy nagyobb, mint a másik. Ennek tekintetében az iPhone árak is sokat változtak.

Most már korántsem ezek a készülékek számítanak a legdrágábbnak, hiszen Android téren is akadnak vetélytársak szép számmal, mind tudás, mind árak tekintetében.

Az iPhone árak különösen kedvezőnek hatnak az elmúlt évek modelljeit elnézve. Egy iPhone X még mindig kiemelkedően jó vételnek számít, nem beszélve egy 11-ről. Jól tartják az értéküket és biztosak lehetünk benne, hogy még jó ideig nem fognak lelassulni, akadozni. Az iPhone árak ezért elérhetőbbé váltak. Már nem lehet rásütni a gyártóra, hogy indokolatlanul sokat kér az egyes modellekért, hiszen ennyiért más gyártók is kínálnak telefonokat.