Mire jó a hidrofor tartály?

hidrofor tartály

Bizonyára ismeri a hagyományos kútfejjel és kézi pumpával ellátott fúrt kutak felépítményét. Ebben az esetben egyszerű a képlet. Amikor pumpálunk, érkezik a víz. Van azonban ennek egy automatizált változata is, aminek a kivitelezéséhez hidrofor tartály megléte szükséges. A lényeg az, hogy a hidrofor tartály felépítése és a nyomáskülönbségek érzékelése révén képes fenntartani a folyamatos vízoszlopot.

Mivel az nem szakad meg soha, a kútcsőre csatlakoztatott elektromos vagy benzinmotoros szivattyú bármikor fel tudja szívni a vizet, amit locsolásra, öntözésre kiválóan tudunk hasznosítani.

Amennyiben különféle szivattyú berendezésekre, vízellátáshoz szükséges szerelvényekre vagy éppen az igényeinknek megfelelő hidrofor tartályra volna szükségünk, látogassunk el a szivattyushop.hu webáruházba, ahol bőséges felhozatallal szembesülhetünk! Álló, fekvő és különböző névleges térfogattal rendelkező darabok közül választhatunk. Ha nem értünk semennyit a dologhoz, kérjük ki a szakértők véleményét is!