Modellező agyag a maradandó sikerélményhez

modellező agyag

Ha gyermekkorában örömét lelte a gyurmázásban, felnőttként sem kell lemondania a kézzel való alkotás élményéről. Hiszen a modellező agyag mindenkinek ideális választás, aki a vizuális művészetek közül a szobrászatot érzi magához a legközelebb. Amennyiben ezzel az alapanyaggal szeretne dolgozni, érdemes szétnéznie a muveszellato.com internetes oldalon, ahol a termék több méretben is megtalálható.

Természetesen azt is eldöntheti, hogy feketére vagy vörösre égő agyagot szeretne a virtuális kosarába tenni. Az alkotás sikeréhez néhány speciális eszközre is szüksége lehet.

Az említett online boltból 8 darabos mintázó, üregelő készletet is beszerezhet, ami egyebek mellett több vágóeszközt, mintázófát és szobrászgyűrűt is tartalmaz. A 15 kilogrammos mohácsi modellező agyag vásárlásakor, amennyiben a termékből kettőnél több darabot rendel, egyedi szállítási díjat fizet. Erről, valamint a szállítás módjáról a cég munkatársaival egyeztethet, akik a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.