Nagy munkabírású elektromos hómaró

elektromos hómaró

A nagyobb mennyiségű hótömeg eltakarítása nem gyerekjáték, óriási izommunkát igényel és hosszútávon rendkívül megterheli az ízületeket is, legfőképpen térdet, csuklót, vállakat, de hát- és deréktájékon is jelentkezhetnek állandósuló fájdalmak. Az elektromos hómaró által azonban nem kell efféle problémákkal küszködni.

A nagy munkabírású, erős teljesítménnyel rendelkező gépezet leginkább ipari és vendéglátó létesítmények üzemeltetőinek jelenthet kiváló befektetést.

Az elektromos hómaróval óránként több száz köbméternyi havat is el lehet takarítani. A nagy indítónyomatéknak köszönhetően biztosítva van, hogy a gép motorja nem áll le még akkor sem, ha fokozottan megnövekszik a terhelés mértéke.

Az elektromos hómaró munkaszélessége közel megegyezik egy fűnyíróéval, tehát igencsak jól lehet vele haladni. Ami még nagy pozitívum, hogy a szórási távolság akár 6 méter is lehet és a kidobás iránya szintén változtatható. A denakert.hu minőségi, többéves garanciával ellátott gépezeteket kínál. Érdemes megtekinteni a felhozatalt.