Sadolin Extra ajtókhoz és ablakokhoz

Sadolin Extra

Bármelyik fából készült termék feldolgozásra szorul, aminek köszönhetően megőrzi a megjelenését és védve van a káros tényezők hatásaitól. A kültéri tömör faelemek esetében a nedvesség és egyéb tényezők válnak az elsőszámú pusztító forrássá.

A Sadolin Extra kiváló védőszerként szolgál, hiszen megóvja a fát a napfénytől, a nedvességtől, a gombáktól és egyéb romboló anyagoktól. A kültéri vastaglazúr nem fél a légköri viszonyoktól, az összetételében pedig piszkot és vizet taszító komponensek vannak.

A Sadolin Extra rugalmas, a felületén nem jelentkeznek kopásnyomok. Egyaránt nagyszerű a puha és a kemény fához. A termék feldolgozása után a keverék nem képez vastag filmréteget a felületen és idővel nem hámlik.

A beltéri kompozícióhoz a fehér változatot használják. A szakemberek ezt a színt kiváló lehetőségnek tekintik a vázszerkezetek, az ajtók és az ablakok festésére. Feldolgozás előtt az anyagnak nedvességtől és idegen anyagoktól mentesnek kell lennie, le kell zsírtalanítani, majd csiszolni. A Sadolin Extra nem rontja el a tömörfa gyönyörű mintázatát.