Olcsó okostelefonok kompromisszumok nélkül

olcsó okostelefonok

Manapság már minden évben váltogatjuk a telefonunkat. Mindenkinek kéne egy jó mobil, de nem túl drágán. Milyen specifikációkkal rendelkeznek mostanság az olcsó okostelefonok?

Egyáltalán mi számít olcsónak? Ez ugye attól függ, hogy mihez viszonyítjuk. A Galaxy Note 10 vagy az iPhone 11 Pro Max elég vaskos árakkal rendelkeznek. Nem beszélve a hajtogatható kijelzős változatokról. A Huawei Mate X például brutális, 2300 eurós árral nyitott 2019 közepén az európai piacon.

Ehhez képest például minden telefon olcsó. Az átlagfelhasználó jelenleg leginkább a kínai gyártók modelljei között szeret keresgélni. Ezek mindamellett, hogy egyre jobb minőséggel rendelkeznek, még előrukkolnak néha valami egyedi újdonsággal is. Ilyen például a képernyő alá beépített ujjlenyomat olvasó vagy a házból kiemelkedő selfie kamera.

A Xiaomi jelenleg listavezető az olcsó okostelefonok kategóriájában. Csúcskészüléket kínál középkategóriás áron. Ezek az olcsó okostelefonok valóban megérik a pénzüket. Persze megéri szétnézni a Cubot mobilok között is, mert itt szintén találhatunk izgalmas modelleket, mint például az X20 Pro.