Orvosi cipő innovatív technológiával

orvosi cipő

A munka hatékonyságának több összetevője van, fontos, hogy az adott feladatot végző személy komfortosan érezze magát a folyamat közben. Az orvosok, nővérek munkája kiemelkedően jelentős, hiszen tetteiken életek múlnak.

A kényelmes munkaruhán kívül, elengedhetetlen a bokát kellően tartó orvosi cipő is. Fontos, hogy minőségi terméket válasszunk! A DIAN orvosi cipőket a leginnovatívabb technológiával készítik, aktív szenet tartalmaznak, antibakteriálisak. Kifejezetten egészségügyi szakembereknek tervezik.

Nem ritka a 12 órás ügyelet a kórházakban, így olyan cipőkre van szükség, amik hosszú ideig biztosítják a kényelmet a lábfejnek. Csúszásmentesek, párnázott talpbetétet tartalmaznak, anyaguk légáteresztő.

Mivel a szektorban szükségszerű a magas higiénia, ezek az orvosi cipők 40 fokon moshatóak, fertőtleníthetők. Többféle változatban kaphatóak, hogy a viselet ne csak kényelmes, de stílusos is lehessen. Már a webshopokból is könnyen beszerezhetőek! Ha az internetről rendelünk, ellenőrizzük a belső talphosszt, hogy ne legyen szükség méretcserére!