Precíz szögvágás a gérvágó fűrésznek köszönve

Kedveli a megbízható, minőségi szerszámgépeket? Ebben az esetben érdemes meglesnie a Denakert webáruház széles kínálatát. A színes felhozatalból a gérvágó fűrész sem hiányozhat.

Ez a remekbeszabott szerszám multifunkcionálisan alkalmazható faanyagok precíz, pontos méretre vágására. Legyen szó gerenda, bútorlap vagy parketta szögvágásáról, a minőségi gérvágó fűrész nem okozhat csalódást. Legnagyobb szerencséjére a webshop Hecht, Scheppach valamint Makita, neves gyártóktól származó termékeket forgalmazza, így a magas kvalitás garantált.

Az utóbbi márkájú készleten lévő árucikk árkategóriáját illetően messzemenőleg ellép a többitől, hiszen ez már egy minden tekintetben profi, iparilag is használható gépezet. Ezt a gérvágó fűrészt valószínűleg csak egyszer kellene megvásárolnia az életben. Kettős csúszórendszerrel, DXT technológiával, forgatható asztallal, mindkét oldalra dönthető vágófejjel van ellátva.

Rendelkezik motorfékkel, lágyindító mechanizmussal, lézervonallal és biztonsági kapcsolóval. Természetesen a teljesítménybéli képessége is egyedülálló.