A motoros aláöltözet komfortos hőszabályozást garantál

motoros aláöltözet

Az átmeneti időszak és a hideg bizony gondot tud okozni a motorral való közlekedés esetén. A probléma viszont nagyrészt megoldható, a megfelelő motoros aláöltözet viselésével. Ebben a termékkategóriában széles választék áll az érdeklődők rendelkezésére a motoroazis.hu webshopban, az itt fellelhető SIX2 motoros aláöltözet darabjai kiváló szolgálatot szavatolnak.

Az ilyen jellegű thermofelsők és lábvédők leginkább közvetlenül a bőrrel érintkeznek és létrehoznak egy speciális, állandó hőmérsékletű kamrát a test körül, ezzel megakadályozzák a lehűlést. A SIX2 termékek kifejezetten vékonyak, így a legszűkebb motoros ruhák alatt is kényelmesen viselhetőek és találhatóak közöttük alsókesztyűk, alsózoknik is. Szárazon tartják a bőrt, nem engedik pangani az izzadtságot és remekül megoldják a hőszabályozást.

Akár nyári túrákon is hasznosak, a lélegző kialakításuknak köszönhetően. A motoros aláöltözet nemcsak vezetés közben viselhető, hanem jó szolgálatot tesz a téli sportok, de akár a szabadban végzett munkavégzéskor is.