Finom ételek készülnek az elektromos tűzhelyen

elektromos tűzhely

Sokan árammal főznek és sütnek. Még mindig vannak olyan házak, ahol nincs gázellátás és ilyenkor az elektromos tűzhely nélkülözhetetlenné válik. Némelyik indukciós főzőlappal rendelkezik, ami 4 különböző alakú mezőből áll.

Ez esetben a főzőlapon gyakorlatilag bárhová elhelyezhetőek a főzőedények. Érdekes megoldás az indukciós főzőlapoknál az a funkció, ami lehetővé teszi, hogy két mezőt egyetlen gombbal vagy érintéssel egy nagyobb mezővé egyesítsünk az adott helyen. Az elektromos tűzhelyek között vannak sütővel ellátott modellek is. A sütők funkcióik és felszereltségük tekintetében elvileg egyáltalán nem különböznek a beépített társaiktól. Érdemes ezen a ponton megemlíteni, hogy egy sütővel ellátott elektromos tűzhelyben légkeveréses sütést is megvalósíthatunk.

Ez a fajta funkció nemcsak az ételek szaftos jellegét biztosítja, hanem lehetővé teszi a melegítést is, anélkül, hogy azok nedvességet veszítenének. A LED világítás, az időzítő vagy az LCD kijelző szinte minden elektromos tűzhelyen megtalálható.