Galambszürke színű baba overál

baba overál

A hűvös idő beköszöntésével a gyermekünk egészségének megőrzése még nagyobb figyelmet igényel, ezért alapos meggondolással kell kiválasztanunk a ruházatát. A jó és vastag baba overál megfelelően melegen tartja a kis testet, így elkerülhető a megfázás, a gyerek mindennapjai pedig ugyanolyan vidámak lesznek, mint a többi évszakban. Utazáshoz, sétához egyaránt ideális öltözetet kínál az overál, aminek számtalan típusát találjuk meg a Pindurka Bababolt termékpalettáján.

Van itt kislányoknak és kisfiúknak való baba overál egyaránt, rengeteg színben, méretben, különböző mintázattal. Aranyos darabok, amelyekkel biztosíthatjuk a picinek a meleget, hiszen az egész testét védi a széltől, hidegtől. Minden csöppségnek ideális választás például a készleten lévő, eredeti és stílusos Koala Star Vibes, galambszürke színű kezeslábas, pamutból készült béléssel. Ez a baba overál teljes hosszában, mindkét oldalán cipzáras, így könnyítve meg a kicsi öltöztetését és pelenkázását. Divatos designja van, így biztos jól fog állni a babának.

Párnával ellátott játszószőnyeg

Attól a perctől kezdve, hogy egy baba elkezd csúszni-mászni, nagyon szeret a szőnyegen játszani, felfedezni a környezetét. Szerencsére, nagyon sokféle, praktikus játszószőnyeg kapható a boltokban, ráadásul nagyobb korban is jó szolgálatot tesznek az apró tulajdonosuknak. Létezik olyan, amihez párna is tartozik, ami tovább fokozza a felület nyújtotta komfortot. A legtöbb játszószőnyeg különféle kiegészítőkkel is fel van szerelve, plüss- és műanyag játékokkal, csörgőkkel, csengőkkel, sőt, még akár zongorával is.

Ez a sok játék szépen fejleszti a gyermek fantáziáját, a színek és formák felismerésével. Fontos tulajdonsága, hogy könnyen hordozható, így a szülőknek nem jelent problémát magukkal vinni a lakás egyik helyiségéből a másikba vagy akkor, ha éppen a nagyihoz látogatnak a csemetéjükkel. A Pindurka Bababolt által kínált minden játszószőnyeg anyaga rendkívül kellemes és puha, ami lehetővé teszi, hogy a baba kényelmesen feküdjön a hasán vagy a hátán. A gyermek kedvenc helyévé válik már az első percben, amint megkapja.