Mélysugárzó lámpa a kiemelés biztosítására

Vannak olyan alkalmak, amikor elengedhetetlen, hogy bizonyos fénytechnikai eszközökkel kiemeljünk egy adott termékcsoportot. Ilyenkor maga a fényforrás, hiszen önmaga reklámja is. Érdemes jobban megismerni a mélysugárzó lámpa sajátosságait, mert annak előnyeit mi is kihasználhatjuk az üzlethelyiségben. Az álmennyezetbe könnyedén beépíthető termékek koncentrált fénynyalábot hoznak létre és azt pontosan oda irányítják, ahol arra szükség van. Láthattuk már különböző boltokban, áruházakban, hogy a friss vagy akciós termékek a mélysugárzó lámpa jóvoltából több fényt kaptak.

Ennek főként reklám jelentősége van. Megéri alkalmazni ezt a módszert, mert az ember figyelme akarata ellenére is oda összpontosul, ahol a látási viszonyok számottevően jobbak és a részletek megfigyelhetőek. Általánosságban beszélhetünk elő és háttér világításos mélysugárzó lámpa típusokról. Az első kategória főként a kiemelést szolgálja, míg a másik viszonylag kis fénysűrűségéből adódóan, az általános megvilágításra szorítkozik, nagyon diszkrét módon.

Gyakran jelent előnyt, ha a fénytest nincs egyáltalán szem előtt. Ezt könnyedén nyújtja a GU10 izzó, ami viszonylag kicsi helyre is elhelyezhető és teljesen észrevehetetlen egészen addig, amíg fel nem kapcsoljuk. Élettartama akár 15 évre is kiterjed, amit a rendszeres kapcsolgatás nem befolyásol. A szabvány szerinti élettartam pedig azt jelenti, hogy a GU10 izzó az eredeti fényáramának minimum 70 %-át leadni képes. Ebből következik, hogy utána sem alszik ki teljesen és mérsékelt használatra még remekül alkalmas.

Több típusa létezik, amelyeket érdemes megismerni, ha jól akarunk dönteni. Látogassunk el az inesa.hu oldalra, ahol részletes leírások mellett, bőséges választék áll a rendelkezésünkre! A GU10 izzó teljesen megváltoztatja a mindenapjainkat, hiszen olyan rejtet és speciális technikai újítás, amire mindig is vágytunk! Tervezzük meg otthonunk új típusú kivilágítását aprólékosan és részletekbe menően, majd azt egy ügyes szakember segítségével és a GU10 izzó alkalmazásával valósítsuk meg! Fürödjünk fényáramban nagyon kedvező áron!